Tuesday, October 23, 2012

.yeay..saya dah konvo.

mood penulis : sedang hyper active nak update blog..wakaka
pesanan : ini entry bergambar..ye sangat banyak

Assalammualaikum..
semalam aku dah post entry bergambar yang comel gila tu dengan kemeriahan 
belon-belon yang berwarna-warni..
fewitttt ayat tak nak kalah..bangga cikgu BM aku..lalalala~~
untuk review sila lah rajin terjah kat sini PRECONVOCATION PHOTOSHOOT
tanggal 14 Oktober 2012..aku rasa ni tarikh keramat yang aku nantikan
aku rasa bukan aku je yang tunggu
tapi kawan-kawan seperjuangan selama 4 tahun menjadi zombi bersama-sama
dan paling bangga mestilah mak abah aku dan ibu bapa mereka
cuma mak-mak dan ayah-ayah ni takde lah nak bergambar sakan dengan belon-belon segala
kanak-kanak yang dah dewasa ni je buat macam tu..hahaha 
but seriously we have fun with that ok!
ye sangat best dan rasa nak konvo banyak-banyak kali semata-mata nak bergambar macam tu..
owhh rindu mereka semua~~
kali ni jom tengok gambar sekitar Hari Konvokesyen pulak

Tarikh Keramat : 14 Oktober 2012
Lokasi : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor









ini cik nana..roomate bersama selama 3 tahun
rindu nak bed time story sampai tertidur :')



 







 

 


 next..gambar bersama keluarga tersaaaaaayangggggg~~~
terima kasih mak dan abah =')
love both of you so much



 


 


 

 syukur Alhamdulillah..hadiah untuk mak dan abah..
walaupun sebenarnya ini bukanlah seberapa berbanding dengan jasa dan pengorbanan mereka
rasa nak konvo sekali lagi..best sangat-sangat!!

kisah konvo tak habis lagi..tunggu next entry dengan gambar yang lagi awesome!!
thank you korang..babai =)

10 comments:

  1. wahhhh bestnya... kak mia bulan 12 ni.... tahniah ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best ^^ rase nk konvo lagi..hihi..tahniah utk akak jugak tau

      Delete
  2. gud luck jann! kahkahkah
    gambor pusing2 semuaaaa nak sama. haha. tgk blog aku muka kitaaa, tgk blog ko muka kitaaa jugak. hahaha
    yg lain part ayah bonda jek. hikhuk ;)

    sumpahhh konvo besttt gilaaaaaaaaaaaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gudluck na..bahahaha..nak muka lain2 kene konvo master la pulak..wakakaka..seyes best..rindu lagi~~~

      Delete
  3. Wahh,,bestnye dah konvo..btw,,congrats~~^^

    ReplyDelete
  4. congrats.. your family surley proud of u

    ReplyDelete
  5. tahniah! cantek gambar dan orang2 nya :)

    ReplyDelete